Съвети

Избор на плетена оградна мрежа

ТРОС-МЕТАЛ ЕООД изработва плетени оградни мрежи в собтвен цех за производство на телени изделия.

    Предлагаме разнообразни мрежи по БДС ЕN10223-6 от поцинкован тел (700N/mm2) и от поцинкован тел с ПВЦ покритие в стандартни размери - височина 1.50м и дължина на рулото 10 м.

    Също така, изпълняваме и поръчки за изготвянето на плетена оградна мрежа по специфични изисквания и желания на клиентите.

    При нас винаги намирате над 30 вида оградна мрежа с размери на отвора от 40х40мм до 80х80мм. Освен това, разчитайте на разнородни дебелини на поцинкования тел. Изберете мрежа с тел с ф1,6мм, 1,8мм, 2,0мм, 2,5мм или 3,0мм.

    И още, ще се изненадате от предложението ни за оградна мрежа с големина на отвора 20х20мм и 30х30мм. За тях най-подходящ е поцинкован тел с дебелина 1,6мм.

    Така че опитайте се да устоите на изкушаващата сделка.

    Помагаме ви да изберете оптималното решение за вашите нужди, за да завършите вашата работа лесно, бързо и евтино и така да постигнете успех.

    Защото мрежите с различен размер на отвора и при наличието на отделни дебелини на тела и височина на рулото, водят до индивидуално тегло на всеки топ мрежа. Това е причината за разнообразните цени на плетената оградна мрежа. А вие заслужавате да получите най-доброто от вашата инвестиция.

За да откриете повече нова информация, обадете се на 056/ 862 089

или изпратете запитване на office@trosmetal.com

За контакт

Повече за нас